آبنبات طعم زندگی ام را با ثروت شیرین کرد
بعد از ورودم به عرصه تولید و عرضه انواع آبنبات و سپس تجارت این محصول توانستم طعم شیرین ثروت را به زندگی ام ببخشم، شما نیز برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره و آشنایی با آبنبات های تولید شده توسط بنده ادامه این مقاله را حتما مطالعه نمایید.
آبنبات پاستیلی
آبنبات پاستیلی از دسته آبنبات های خوشمزه با بافتی نرم و طعمی مطلوب است که امروزه طرفداران بسیاری را به خود اختصاص داده.
آبنبات ها، اصولا خوراکی هایی ریز با سایز کوچک هستند که طعم های متفاوتی داشته و موجب شیرین شدن دهان میشوند.
در طرز تهیه آبنبات از طعم دهنده و رنگ دهنده های مصنوعی و یا طبیعی استفاده شده و آن را نوعی از تنقلات مینامند.
همانطور که از طعم آن نیز میتوان متوجه شد، پایه اصلی مواد تهیه این خوراکی کوچک و خوشمزه شکر است.
معمولا در تهیه این محصول ابتدا شیرین کننده ها را جوشانده و سپس آب و چاشنی مناسب را به آن اضافه میکنند.
بعد، ماده غلیظ به دست آمده را در فرم و اشکال مختلف سرد کرده و سپس در بازار خوراکی و مواد غذایی به فروش میرسانند.
آبنبات ترش خارجی
آبنبات ترش خارجی با طعم های بسیار متنوع و جذاب و با بسته بندی های شکیل به بازار عرضه می شود.
آبنبات در دسته تنقلات و شیرینی ها قرار می گیرد که از نظر ظاهر و طعم دارای تنوع بینظیری می باشد و همین عامل نیز سبب محبوبیت این محصول بین افراد شده است.
آبنبات های ترش دارای میزان شکر کمتری بوده و با اسانس های طبیعی و از میوه های ملس تر تهیه می شوند که ممعمولا به شکل گرد و بیضی می باشند.
این آبنبات ها عمدتا از عصاره یک یا چندین میوه تشکیل شده و دارای افزودنی های مجاز از جمله رنگ های خوراکی می باشند.
مزه این محصولات برای هر سن و سلیقه ای قابل پسند بوده و از این رو بازار فروش آبنبات های ترش خارجی بسیار فعال است.
آبنبات جرقه ای روشن
همواره آبنبات جرقه ای روشن، از بهترین و مرغوبترین محصولات به شمار آمده که علت صدا دادن این نوع آبنباتها حبس کردن دی اکسید درون آنها می باشد.
در حال حاضر آبنبات جرقه ای روشن، یکی از برندهای معروف می باشد که در هنگام ساخت این نوع آبنبات، مواد تشکیل دهنده آن تا نقطه جوش حرارت داده میشود آبنبات جرقه ای تولید می شود.
هنگام تولید آبنبات دی اکسید کربن در این آبنباتها حبس می شود تا زمانی که بر روی زبان قرار بگیرند این گازها آزاد میشوند و ایجاد صدا می کند.
آبنبات جرقه ای در خوردنیهای زیادی مانند: مغزها، شکلاتها، ویفرها، تافی ها و غیره استفاده می شود.
این آبنبات ها در طعمهای مختلفی در بازار وجود دارد مانند طعمهای ترش و شیرین و انواع میوه ها که محبوبیت زیادی بین دوستداران خاص خود دارد.