آراد برندینگ

عزم راسخ در این مسیر مرا میلیاردر کرد

باید تصمیم بگیرید و اقدام کنید و عزمتان را جزم کنید. کسی که دارای عزمی راسخ اسـت، جهان را مطابق میل خویش عوض می کند. اغلب ما از خود و توانایی هایمان غافلیم، من با قابلیت های خود در جریان تجارت آشنا شدم که سود بی نظیری را برایم به همراه داشت. در ادامه دوست دارم شما را با محصولات درجه یک خود آشنا کنم.

زیتون کنسروی طارم

زیتون کنسروی طارم به سه دسته زیتون سیاه زیتون سبز و زیتون پرورده تقسیم می شوند.

برای زیتون سیاه تغیر رنگ و سیاه شدن آن نشان دهنده رسیدن میوه است که در این نوع زیتون مقداری از تلخی از بین رفته و به حداقل خود می رسد.

در زیتون سبز از میوه های نارس که دارای تلخی زیادی است استفاده می شود اما برای از بین بردن تلخی آن از روش های متفاوتی مانند تلخی زدایی شست و شو و غیره استفاده می شود.

زیتون سبز هنگام رسیدن از رنگ سبز تیره به رنگ بنفش تیره یا سیاه تبدیل می شود و از زیتون پرورده در کشور به میزان کمی تولید می شود که بیشتر جنبه لوکس و محلی دارد.

C:\Users\ara\Desktop\pictures\logo (5) (44).jpg

زیتون یک و یک

زیتون یک و یک از میوه های بهشتی است که در انواع مختلف کشت می شود و بخشی از مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

زیتون یک و یک در انواع مختلف کشت می شود، و به رنگ های سبز، سیاه، قرمز و بنفش می باشند.

زیتون از میوه‌های مدیترانه‌ای است و کشت آن به دو هزار سال پیش می رسد و در آب و هوای مدیترانه‌ای رشد می کند، بیشتر شهرهای شمالی ایران زیتون را کشت می کنند.

زیتون را هم به صورت میوه خام می خورند و هم از فرآورده های آن استفاده می کنند، فرآورده های زیتون، روغن زیتون و ترشی زیتون می باشد که هر کدام خصوصیات و مزایای خاص خود را دارند.

زیتون ایرانی سیاه روغن بیشتری نسبت به سایر زیتون ها دارد همچنین فیبر موجود در زیتون سیاه بیشتر از زیتون سبز است.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (48).jpg

زیتون شور رودبار

درختان زیتون در رودبار سابقه و قدمت دو هزار ساله دارد.

اگرچه کاشت زیتون در سایر شهرهای ایران نیز انجام می‌شود اما کیفیت محصولات آنها به زیتون شور رودبار نیست.

زیتون‌ شور رودبار بر خلاف شهرهای دیگر ایران خشک نیست.

بدون شک کیفیت بافت طعم و مزه زیتون این خطه با سایر مناطق کشور قابل مقایسه نیست و در کشور حرف اول را می‌زند.

زیتون رودبار بیشتر از نوع ماری و مبارزه است.

در تولید آنها به نکات بهداشتی و سلامتی توجه زیادی شده است.

بسته بندی این محصولات نیز استاندارد و همراه با رعایت الزامات بهداشتی صورت گرفته است.

این محصولات فاقد هرگونه مواد نگهدارنده و خطرناک می‌باشند.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (40).jpg

.

.

.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا