آراد برندینگ

رسیدن به درآمد میلیاردی برایم رویا بود

رسیدن به درآمد میلیاردی برایم رویا بود

همه می‌توانیم موفق باشیم و پول به دست آوریم، اما وقتی بمیریم این تمام می‌شود. اما شما وقتی کاری معنادار می‌کنید که به مردم کمک کنید موفق شوند، این کار یک دوام زیادی دارد.من با کسب و کاری که برای خود ایجاد کردم هم توانستم ثروتمند شوم و هم برای عده ای زمینه اشتغالزایی را فراهم کنم.

خیارشور وکیوم

خیارشور وکیوم از خیار سبز ارگانیک و با کیفیت ترین سرکه و ادویه های موجود با بسته بندی کاملا بهداشتی تولید شده است.

بسیاری از افرادی که می خواهند برای رستوران و یا تولیدی خود یک چاشنی همراه داشته باشند از این نوع خیارشور استفاده می کنند.

خیارشور یک چاشنی بسیار خوشزه که به همراه بسیاری از غذا ها مصرف می شود و در همه سفره های نیز دیده می شود.

همچنین به دلیل وجود سرکه در خیار سبز باعث تنظیم قند خون نیز می شود و بیماران دیابتی نیز میتوانند از خیارشور استفاده کنند.

اما باید توجه داشته به علت نمک فراوانی که خیارشور دارد باعث افزایش فشار خون می شود پس در مصرف آن زیاده روی نکنید.

C:\Users\Zahra Afshar\Desktop\logo (14).jpg

خیارشور ونایی

خیارشور ونایی یکی از خوراکی های بسیار لذیذ و محبوب است که استفاده از آن در سفره ایرانیان به علت مرغوبیت بالای آن بسیار رواج دارد.

خیارشور ونایی همان گونه که از نام آن مشخصات در روستایی به نام ونایی در شهرستان بروجرد تولید گردیده و به بازار عرضه می شود.

عرضه کنندگان خیارشور در این روستا معمولا آن را به روش های خانگی و یا صنعتی تولید می‌ کنند و سپس آن را وارد بازار می نمایند.

تولید محصولاتی بسیار خوش طعم و لذیذ سبب گردیده است که میزان تقاضای افراد برای این خوراکی لذت بخش افزایش یابد.

میزان شوری این نوع خیارشور کاملاً به اندازه است به گونه ای که می تواند جوابگوی افراد با سلایق متفاوت باشد.

استفاده از سیر در تولید این خیارشور سبب لذیذ تر شدن طعم آن شده است و با گذشت زمان تمایل افراد برای مصرف آن را افزایش داده است.

C:\Users\Zahra Afshar\Desktop\logo (17).jpg

خیارشور ویژه بدر

خیارشور ویژه بدر نوعی خوراکی خوشمزه ای می باشد که در کنار غذاهای دیگر طعم و مزه ی فوق العاده ای به غذایتان می دهد.

خیارشور ویژه بدر به علت استفاده زیادی که در بین مردم دارد یکی از پرکاربردترین چاشنی به شمار می رود به طوری که آن را یک خوراک جدا نشدنی از سفره ایرانیان به حساب می آورند.

مصرف کنندگان برای این که از کیفیت این خیارها کاسته نشود و طعم آن نیز تغییر نکند آن را در جای خشک و خنک و به دور از نور خورشید نگه می دارند به دلیل اینکه نور خورشید باعث شده خیارشور ها نرم شوند و در رنگ و طعم آن تغییر ایجاد شود.

خیارشور بی آبی بدن را رفع کرده و از ابتلا به سرطان و زخم معده جلوگیری می کند.

C:\Users\Zahra Afshar\Desktop\logo (20).jpg

5/5 - (1 امتیاز)
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا