آراد برندینگ

بهبود شرایط کسب و کارم موجب میلیاردر شدنم شد

بهبود شرایط کسب و کارم موجب میلیاردر شدنم شد

افراد عادی فکر می ‌کنند مدرک فوق ‌لیسانس و دکتری، راه رسیدن به ثروت است، چون آنها در یک خط فکری اسیر شده‌ اند که آنها را از سطحِ آگاهی بالا دور می ‌کند. افراد ثروتمند به وسیله ها علاقه ‌ای ندارند، تنها هدف برایشان مهم است. به همین منظور من نیز تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ادامه دادم و پس از آن به جای ادامه تحصیل در پی جستجوی روش درست پول درآوردن رفتم و در نهایت روشی را آموختم که من را ازفقر و بدبختی نجات داد و ثروتمندم کرد.

موسیر کوهی تازه

یکی از با ارزش ترین و با کیفیت ترین غذاهای گیاهی موجود در دنیا با نام موسیر کوهی شناخه می شود که خواص غذایی و درمانی بسیار بالایی داشته و خواص طبیعی بسیار بالایی که دارد سبب شده که اکنون این گیاه تازه و درجه یک از تقاضای بسیار بالایی بخوردار شود و همواره افراد زیادی برای تهیه این محصول با کیفیت در تلاش هستند که می توانند از سایت آی موسیر آن را تهیه کنند.همانطور که شما عزیزان نیز شاید به آن آگاهی داشته باشید این محصول با کیفیت در شکل یک نوع پیاز می باشد که روی گیاهیی روییده می شود و پس از جدا سازی این پیاز از گیاه خود پس از انجام فرایندهای بسیار خاصی مانند خشک کردن و قرار دادن آن در معرض نور آفتاب و انجام برشهای مخصوص آن در بازارهای داخلی به فروش می رسد.بهبود شرایط کسب و کارم موجب میلیاردر شدنم شد

طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی

برای افزایش مدت ماندگاری صیفی جات، سبزیجات و میوه ها آنها را ترشی می کنند کلم سفید یکی از مواد مهم و اصلی در طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی و بیشتر ترشیها محسوب می شود.ما در این جا سعی کرده ایم طرز تهیه ترشی کلم سفید را به طور خلاصه برای شما عزیزان شرح دهیم برای تهیه این ترشی ابتدا باید مواد اولیه لازم که شامل 3 تا 5 کیلو کلم سفید، 4 تا 5 عدد فلفل سبز تند، 5 قاشق غذا خوری نمک دریایی، ۳ لیتر آب، ۲ تا بوته سیر، یک دسته کوچک شوید یا جعفری، نصف استکان نخود و ۱ لیوان سرکه خرما می شوند را تهیه کنید‌.بهبود شرایط کسب و کارم موجب میلیاردر شدنم شد

طرز تهیه ترشک زردآلو

اکنون قصد دارم شما را با طرز تهیه ترشک زردآلو آشنا می کنیم: برای تهیه ترشک بسیار لذیذ قیسی زردآلو نیز می توانید آلو خشک و زردآلو را و نمک را با هم مخلوط کرده و نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم.زمانی که آب تبخیر شده حرارت راخاموش کرده و بعد از آن با گوشتکوب موارد بکوبید تا کاملا له شود.بعد از آن دوباره به مقدار کمی نیز به آن آب اضافه کنید و دوباره اجازه دهید تا دوباره آب آن خشک شود و در حین چند بار مواد داخل ظرف را زیر و رو کنید.در انتها می توانی ترشک را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید قرار داده و آن را در انتها در یخچال نگه دارید.بهبود شرایط کسب و کارم موجب میلیاردر شدنم شد

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا