با پای مرغ به یک جوان میلیاردر تبدیل شدم
خواب این را هم نمی دیدم که بتوانم در سن پایین به ثروت برسم، چرا که از قدیم به ما می گفتند که بایستی سال ها در یک شغل تلاش کنید تا ثروتی را برای خود کسب نمایید اما من با بهره گیری از روش های نوین تجارت موفق شدم که مسیر ثروت مند شدن را کوتاه کنم و با راه اندازی کسب و کار خود در بستر اینترنت به سرعت رشد و پیشرفت کردم و توانستم محصولاتم را به سراسر کشور عرضه نمایم و به یک جوان پولدار تبدیل شوم.
پای مرغ فله
پای مرغ فله از قیمت مناسب تری برخوردار است. اگر دور و اطرافتان افرادی هستند که شکستگی استخوان دارند حتما به او پا مرغ یاهمان پنجه مرغ بدهید چون پای مرغ موجب ترمیم سریعتر شکستگی می شود و در نظر داشته باشید که پای مرغ را با کمی اب در زود پز قرار دهید بگذارید پخته شود. پس از پختن بسیار نرم و لذیذ می گردد البته از عصاره آن هم غافل نشوید زیرا بسیار مفید است، عده ای تمایل به خوردن آن با نان دارند و عده ای نیز بدون نان پای مرغ پخته شده را میل می نمایند که به هرحال فرقی نمی کند و مهم میل نمودن آن است. همانطور که بیان شد یکی از موادغذایی موثر برای نرمی غضروف پای مرغ است. این ماده غذایی می تواند مقداری از آهن و کلسیم مورد نیاز بدن را به بدن منتقل نماید، آهن و کلسیم از مواد مغذی محسوب می شوند که برای بدن مفید است و سبب تفویت استخوانها می شود.
پای مرغ بسته ای
از پر خاصیت ترین و مقوی ترین موادغذایی برای نرمی غضروف زانو پای مرغ بسته ای است. شاید به نظرتان جالب باشد که پای کوچک مرغ چطور می تواند برای زانوی انسان مفید باشد. این ماده غذایی دارای ویتامینها، پروتئینها و موادغذایی مغذی برای بدن است که عبارتند از فسفر، منیزیم، ویتامینa، ویتامین d، کلسیم و اسیدهای چرب، بیشتر مردم به دلیل اینکه کارهای سخت انجام می دهند. الگوی حرکتی درستی ندارند به مرور زمان دچار زانو درد می شوند و از درد زانو رنج می برند، این اتفاق در اشخاصی که سن بیشتری دارند و مسن تر هستند به وفور دیده می شود.
پای مرغ پاک شده
پای مرغ پاک شده به دلیل داشتن موادمغذی یک ماده غذایی موثر برای تقویت زانو به شمار می رود و مصرف ان برای کسانی که از زانو درد رنج می برند و دچار نرمی غضروف زانو هستند. به شدت توصیه می شود چون سولفات کندرویتینی که در پای مرغ وجود دارد غضروف ساز طبیعی می باشد و برای همین به مصرف آن توصیه زیادی شده است. پای مرغ یا همان پنجه مرغ از نظر طب اسلامی سنتی زودهضم می باشد، برای همین است که پای مرغ و سوپ جو برای دوران نقاهت غذایی مناسب است و همچنین برای کسانی که زخمهای گوارشی، تب و سرفه های گرم دارند هم مفید است.