کسب و کار دوم مرا به سمت ثروت فراخواند
کسب و کار دوم مرا به سمت ثروت فراخواند
اگر شما نیز مانند من به دنبال ثروت هستید، باید بگویم که مسیر و حوزه شغلی شما در رسیدن به این امر بسیار تأثیرگذار است. من با ایجاد شغل دوم خود در حوزه ی زیر توانستم به راحتی و بدون دغدغه در مسیر ثروت قرار بگیرم و با یک برنامه اصولی ثروت زیادی را کسب کردم. در این جا می توانید برای شناخت بهتر از این محصولات با من همراه باشید.
آلوچه خشک آفتابی
آلوچه خشک آفتابی به آن دسته از آلوچه های گفته میشود که کشاورزان پس از چیدن و پاکسازی و شستشو آنان را در برابر تابش مستقیم آفتاب بر روی یک سطح صافی پهن کرده. مهمترین ویژگی محصولات آلوچه خشک آفتابی این می باشد که این محصولات کاملا به صورت ارگانیک خشک شده و هیچ گونه از مواد خشک کننده شیمیایی و تیزاب ها در آن استفاده نمی شود. ولی نمونه دیگری از این محصولات وجود دارد به خاطر اینکه حجم محصول بسیار زیاد است و تولیدکنندگان میخواهند آن را زود خشک کرده و جمعآوری نمایند از چه چیزی استفاده می کنند. این امر باعث شده است تا محصولات تیزابی در کارخانجات زیاد مورد استفاده قرار نگیرد استفاده از تیزاب باعث به خطر افتادن سلامت انسانها می شود.
رب آلوچه
یک متخصص تغذیه با اشاره به خواص برخی میوه های تابستانی گفت: از رب آلو و رب آلوچه میتوان به جای رب گوجه فرنگی برای مزهدار کردن غذاها استفاده کرد که علاوه بر افزایش فواید تغذیهای، اثر مفیدی در بهبود بعضی از بیماریها دارد و بویژه در کاهش مشکل یبوست بسیار سودمند است. رب به افشره غلیظ شده گیاهان و میوهها گفته میشود و اغلب به دلیل غنی بودن از مواد مغذی، خواص تغذیهای و درمانی بالایی داشته، به بهبود علایم برخی بیماریها کمک میکند. او با اشاره به اینکه رب آلو و آلوچه نسبت به خود میوه نقش ملین قویتری دارد گفت: رب آلوچه صفرابر خوبی است و برای لینت دادن رودهها به منظور رفع یبوستهای گرم مفید است. به همین دلیل توصیه میشود به جای داروی ضد یبوست، هر روز از این رب استفاده شود.
آلوچه خورشتی
آلوچه خورشتی یکی از بهترین و با خواص ترین میوه ی موجود در بین میوه های تابستانی و بهاری است که از آن غذای بسیار لذیذ خورشت آلو تهیه می شود در این بخش به قیمت آلو خورشتی بسیاری از مطالب دیگر پیرامون این موضوع می پردازیم. آلوچه خورشتی و آلو خورشتی که کد بانو های ایرانی تبحر خاصی در طرز تهیه آن دارند و همراه با غذا های پلویی، قیمه، قرمه سبزی، فسنجان، همچنین سالاد، جز چاشنی و مکمل سفره های خانه شان می کنند. مخصوصا در نواحی آذربایجان در اکثر مهمانی ها و مجالس به عنوان تزیین سفره و مکمل غذایی استفاده می شود و نباید از خاصیت مصرف آلو همراه با غذا غافل باشیم علاوه بر خوشمزگی برای هضم راحت غذا بسیار مفید می باشد.