تولید میوه خشک حبه ای
تولید میوه خشک حبه ای
میوه خشک میوه ای است که از طریق آفتاب، یا خشک کننده های تخصصی یا دستگاه های آبگیری بیشتر درصد آب اصلی خود را از دست می دهد.ارزش میوه خشک به دلیل طعم شیرین،ارزش های غذایی،و ماندگاری طولانی مدت آن می باشد.
میوه خشک یک نوع قند طبیعی می باشد که سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی و مواد طبیعی نیز می باشد.
همچنین برای حفظ برداشت تابستانی در فصل زمستان بهترین راه میوه خشک است.
از جمله میوه های خشک و لذیذ می توان انگور (سلطان، مویز و کشمش)، زردآلو، گلابی، انجیر، خرما، آناناس، سیب ،(ورقه شده) و.. را خشک و نگهداری کنید.
تولید این محصولات به روش صنعتی و سنتی در دستگاه های میوه خشک کن انجام می شود، در روشهای صنعتی حجم میوه های تولید شده بسیار بیشتر می باشد و بسته بندی آنها نیز توسط دستگاه های مکانیزه انجام می شود، بر روی این بسته بندیها تمامی اطلاعات کامل شامل تاریخ تولید، تاریخ انقضا، نشان سیب سلامت و دیگر نشانهای بهداشتی به خوبی به چشم می خورد و با بررسی آنها به راحتی می توان بهترین محصول را خریداری کرد.
برای رفاه حال خریداران و عزیزانی که قصد تهیه انواع میوه های خشک به صورت عمده را دارا هستند، ما در سایت آراد برندینگ شرایطی را فراهم می سازیم که مصرف کننده بتواند بدون حضور در محل خریدش را انجام دهد این روشها امروزه بسیار مناسب و مقرون به صرفه هستند و از اتلاف زمان و هزینه جلوگیری می کنند در این روش هدف کلی راحتی و رضایت مصرف کننده تلقی می شود و کافیست فرمهای ما را در فضای مجازی پر کنید تا کارشناسان مجرب ما در کمترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.
تولید کننده انواع میوه خشک
میوه خشک همچون زردآلو خشک را می توان یک خوراکی بسیار سالم و سازگار برای سفرها، ماشین سواری های طولانی و همچنین در کنار وعده های غذایی مصرف کرد.
یک خوراکی مطلوب که ماندگاری بسیار بیشتری نسبت به میوه های تازه دارد بسیار مفید برای کودکان و یک قند طبیعی برای افراد بیمار محسوب می شود.
نگهداری از میوه خشک بسیار راحت می باشد و حمل آن نیز بسیارآسان است، به همین دلیل می توان از آن به عنوان یک سوغاتی بسیار لذیذ نام برد.
این محصول در کشورهای اروپایی بسیار ارزش دارد و امروزه ایران نیز در تولید و صادرات انواع میوه خشک فعالیت بسزایی دارد زیرا به دلیل شرایط آب و خاک در ایران رشد و پرورش میوه های مرغوب بسیار بیشتر از کشورهای دیگر می باشد در نتیجه صادرات قوی ایران در زمینه میوه خشک هرساله بیشتر و بیشتر می شود.
افرادی که به تولید میوه خشک مشغول هستند باید همواره تلاش کنند تا میوه ها را به صورت ارگانیک خشک کنند تا خواص آنها از بین نرود.
همچنین افرادی که درگیر بیماری کم خونی هستند می توانند از آلو خشک که سرشار از آهن است استفاده کنند و افرادی که از بیماری قلبی رنج می برند خرما خشک یک محصول بسیار مناسب برای این افراد نیز می باشد
برگ زردآلو از گذشته بسیار باب میل انسان ها بوده به غیر از طعم لذیذ آن سرشار از پتاسیم می باشد و برای افرادی که کلسترول و قند خون رنج می کشند خوراکی بسیار مناسبی می باشد.
برگ هلو مانند برگ زردآلو و دیگر میوه ها سرشار از فیبر است و همان طور که می دانیم فیبر برای دستگاه گوارش و درمان یبوست نقش بسزایی دارد و با استفاده از ویتامین آ و مس فراوانی که در خود دارد یک خوراکی مفید محسوب می شود.
میوه خشک حبه ای
همان طور که می دانید استفاده از میوه خشک حبه ای به جای قند سبب رفع بیماریهای مختلف می شود این نوع از محصولات از میوه های تابستانی تولید می شوند، آنها دارای کیفیت بسیار زیادی هستند و به شکل حبه های قند می باشند میوه های خشک شده جایگزینی برای انواع میوه های مختلف هستند و تمامی خواص میوه ها را دارا می باشند، با این تفاوت که آب اضافی آنها گرفته شده
است، انواع میوه های خشک حبه ای با مزه های ترش و شیرین در بازار وجود دارند، خشک کردن آنها به دو روش خانگی و صنعتی انجام می شود و در هر دو روش رعایت بهداشت مهمترین نکته تلقی می گردد.
میوه های خشک حبه ای با تنوع میوه ها تهیه می شوند، آنها چون مقدار زیادی فیبر دارند برای رفع گرسنگی مناسب می باشند، انواع ویتامینها، پروتئین و فیبر موجود در این ماده غذایی باعث شادابی پوست و زیبایی مو می گردند آنها تمامی عارضه های موجود در پوست صورت را از بین می برند و باعث رفع کم خونی می گردند، همچنین بهترین جانشین برای تنقلات مختلف می باشند، خشک کردن این طرح از میوه ها نسبت به نوع ورق ای کمی بیشتر زمان می برد.
استفاده از انواع میوه خشک حبه ای برای میان وعده بسیار مناسب می باشد و باعث تامین انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه می شود و سبب می گردند که نیاز به مواد خوراکی و غذاها کمتر شود در نتیجه برای افرادی که قصد لاغری و کاهش وزن دارند بسیار مناسب می باشد، با خشک کردن میوه ها می توان در زمستان از میوه های تابستانی استفاده کرد و در تابستان میوه های زمستانی را مصرف نمود، این کار از گذشته های دور تاکنون در بین مردم موسوم بوده است.